• Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte digitalt

28 april @ 18:00 - 20:00

Kallelse och inbjudan till digitalt årsmöte med föreningen Grannstöd och Grannsamverkan i Botkyrka!

Du som är Grannstödjare, kontaktombud eller stödjande aktör inbjuds att delta vid vårt årsmöte i april.

Dag:                           Onsdag den 28 april

Tid:                            Klockan 18.00 – 20.00

Mötesform:            Mötet sker digitalt via Teams i samarbete med  ABF Botkyrka-Salem.

Vill du ha en kortare genomgång av hur Teams fungerar så anmäl dig till en kortare utbildning den 22 april, klockan 18.30 – 19.30. Anmäl dig till fuat.noyan@abf.se senast den 16 april och ange då även din bostadsadress.

Din anmälan till årsmötet vill vi ha till boka@tryggare-botkyrka.se senast den 23 april. Anmälan skall innehålla: Namn, Adress och e-post

Handlingar till årsmötet kommer att finnas på vår hemsida https://tryggare-botkyrka.se/about-arsmoteshandlingar/

Önskar du få handlingar med e-post kontakta info@tryggare-botkyrka.se

Välkomna att delta i vår verksamhet och vid årsmötet!

Jan Karlsson, ordförande

ordf@tryggare-botkyrka.se