• Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Segersjö Folkets Hus den 12 oktober! INSTÄLLT

12 oktober @ 15:00 - 17:30

Föreningen Grannstöd och Grannsamverkan ordnar denna eftermiddag i samarbete med Svenska Turistföreningen (STF Botvid) en träff dit vi välkomnar dig delta. Arrangemanget är för din del gratis!

Denna eftermiddag kan du i lugn och ro ta emot information om vad Grannstöd och Grannsamverkan i Botkyrka står för och hur de arbetar Ordförande Jan Karlsson och styrelseledamoten Håkan Brantskog står i huvudsak för denna information.

Från Botkyrka Kommun deltar trygghetssamordnare Natasha Engberg och berättar om Trygghets och säkerhetsarbetet i kommunen.

Polisen kommer med Björn Johansson som bl.a. berättar om polisens verksamhet i Botkyrka.

Grannstödsbilen kommer finnas på plats för den som vill kolla in den!

Frågor som hur man startar upp Grannsamverkan, hur lång tid tar det, vilket stöd och utbildning kan man få är frågor som kommer att belysas.

Under eftermiddagen erbjuds vi alla gratis fika med något gott till det!

Aktiviteten startar den 12 oktober klockan 15.00 och pågår till ca 17.30 i Segersjö Folkets Hus, Scheelevägen 41 – 43 i Tumba! Gott om P-platser finns och är gratis.

För din närvaro vill vi att du fått dina 2 sprutor för Covid 19.

Din anmälan vill vi ha senast den 6 oktober.

Anmäl dig till Roland Svensson på telefon 073 – 3451978 eller på e-post till bpursv@gmail.com

Välkommen!

Välkommen till Segersjö Folkets Hus den 12 oktober! INSTÄLLT